Uutta osaa pukkaa. Onneksi ei vielä ole alkanut kyllästyttämään. :p Eikä varmaan toivottavasti alakkaan. Vkl. en kerkeä uutta osaa tehdä mutta... nauttikaa.

762735.jpg
"Höpsishöö! Et sinä mitään ole lihoonnut, raskaana sinä olet! Voi herranjestas, ihanaa, minusta tulee isä! Minun oma pikku pallero. Kukkuu!"
"Eihän se voi olla mahdollista..... vai voiko?"


762736.jpg
Anan oli hyväksyttävä se, että hän oli raskaana. Kaikki vain tapahtui niin äkkiä. Ei ollut tarkoitus saada lasta. Hän oli jopa ajatellut aborttia, mutta ei voi tehdä sitä. Ei Ana kertakaikkiaan voi tappaa ihmistä.. Tai ihmisen alkua.

762738.jpg
Ana meni lämpöiseen, rentouttavaan kylpyyn miettimään asioita. Hän tuli siihen lipputulokseen että hänhän tahtoo suuren perheen ja hommat oli aloitettava ajoissa, menihän yhteen lapseen 9kk.

762739.jpg
Ja niin he rengastivat toisensa kaikessa hiljaisuudessa, ennemmin kun lapsi syntyisi, onhan siniperässä sellaista porukkaa, että he alkavat heti osoittelemaan sormella, ja sanomaan, että "katsos tuo on se pariskunta jolla on äpäräsyntyinen lapsi!"

762740.jpg
Niin synnytys alkoi. Kun Ana huomasi lapsiveden tulevan, hän kiiruhti vessaan synnyttämään. Antero meni aivan lukkoon ja hyppäsi ammeeseen tossu päässään.. Miksi miehet aina menevät sekaisin synnytyksessä? On se Anterokin sellainen tossupää.

762741.jpg
Nyt se makasi siinä. Anan pieni suloinen lapsi makasi hänen käsivarsillaan. Hänen sydämensä suli. "Tässä on minun oma tyttäreni oma pikku Cassieni. Hänhän on kuin kopio minusta vai mitä Antero?"
"Kyllä, hänellä on sinun ruskeat silmäsi."

764282.jpg
Tälläinen huone rakennettiin pikku Cassielle. Toivottavasti hän pitää siitä.

764284.jpg
Ana rakasti tytärtään yli kaiken. He oluvat eroamattomat. "Tästä tulee minun oma pieni prinsessani. Ostan hänelle kaiken mitä hän vain taahtoo. Oma Cassieni.."
(Hups toi seinä ;o)

764285.jpg
Oli talvi ja lunta tuiverti. Ana ja Antero päättivät pitää romanttisen illan kynttilänvalossa, kun Cassie nukkui. "Toivottavasti Cassie ei herää."
"Hänhän nukahti juuri. Älä huolehdi muru."
"Olet oikeassa. Nyt huolehdin vain sinusta, oma tossupääni"


764287.jpg
Ana sai.. ja tahtoi hoitaa Cassien kokonaan. Hän vaihtoi vaipat, syötti, leikki ja kylvetti.
(taas toi seinä.. )

764288.jpg
Taas Ana huomasi mahansa kasvaneen. Nyt hän tiesi, ettei hän olisi lihoonut, syöhän hän melkeinpä kokoajan salaattia. Nyt häntä ei pelottanut. Pikemminkin hän oli innoissaan saavansa taas oman pikku pulleropalleron.

764290.jpg
Tämä raskaus oli huomattavasti vaikeampi kuin Cassien. Siltä ainakin vaikutti.
"Kulta! Herää! Vaatteesi ovat aivan ruuassa. Jos menisit sänkyyn nukkumaan?"

764291.jpg
Ja synnytys lähenee. Tälläkertaa virne kasvoilla. En malta odottaa! Onkohan se tyttö vai poika.. Vai kummatkin?! Ihanaa!

764292.jpg
Ja niin oli aika myös pikku-Cassien kasvaa. Nättityttö<3 Cassielle olisi pitänyt järjestää kunnon synttärit mutta minulle ei tullut sitä ihmeilmoitusta. :o

764294.jpg
Cassiesta tuli todella nätti pienen muodonmuutoksen jälkeen. Tulee varmasti vaikea valita perijä jos kaikki tulevista lapsista on tämännäköisiä..

766442.jpg
Antero pääsi vähän jäätymään.. Mikään ei verä vertoja kuumalle kylvylle ja- kaakaolle.

768082.jpg
Cassie piti myös lumesta. Olihan kiva leikkiä ja ryömiä noin paksussa lumikerroksessa.. ja ennenkaikkea: lumi oli todella hyvän näköistä!
"katso nyt. Meidän pikku lumiprinsessa. Käydään hakemassa hänet sisään ettei hän jäädy. Onhan siellä pakkaista... 19C! Äkkiä sisään Cassie!"

768083.jpg
Ja Mamma opettaa kävelemään! Vooi. Cassie tahtoi oppia kävelemään ja niin äiti opetti. Katsokaa nyt ilmettä. vaikkei se hyvin näykkään mutta..

768086.jpg
Pattailukaan ei Cassien kanssa vaikeaa ollut ikinä. Mitä tästä opimme? ;Cassie tahtoo kokoajan kokea jotain uutta ja erilaista.

768088.jpg
Ana oli lukemassa kirjaa kunnes lapsivedet tulivat sohvalle. Hän koitti juosta vessaan kirja kädessään mutta ei päässyt sinneasti. Äkkiä kirja tippui Anan käsiltä ja kauhea kipu valtasi hänet. Sieltä se tuleee.

768089.jpg
Ja pian hän piteli poikaansa käsivarsillaan.
"Voi pientä! Toinen on vähän sulonen! Antero! Onko sinulla jotain sitä vastaan että poikasi nimi olisi Kim?"
"Kroooooooh.... piuu..."
"Ei ilmeisesti.."

768090.jpg
Tälläinen tuli Kimin huoneesta.

768091.jpg
"Eikö lapset olekin ihania? Kim on isänsä poika ja Cassie enemmän äitinsä lumiprinsessa. Kummatkin ovat silti niin ihania. Pitäisikö tehdä heille vielä pikkusisko-tai veli.. tai kummatkin?
"Niin ovathan ne ihania.. Kyllähän se minulle käy. Haluan moontamoonta lasta."

 768120.jpg
Kyllä, Ana on raskaana..Mutta hetkonen. Eihän lapsen vielä pitäisi syntyä?
"Anteroo! Mahaan sattuu! Tuntuu kuin pikkuinen yrittäisi tulla jo!"

768135.jpg
Ana sai keskenmenon. Häntä suretti todella paljon menettää lapsensa. Hän itki tunteja, hän itki päiviä,viikkoja, kunnes..

768139.jpg
Nannakin jätti hänet. Nanna oli vanha koira ja nukkui pois, vanhuuteen.. Lepää rauhassa nana kulta.

768142.jpg
Anan itkeminen kuitenkin loppui kun Cassie kasvoi lapseksi. Katsokaa nyt kun on nätti! Ajatelkaa nyt jos kaikki tulevatkin lapset ovat tuollaisia niin huhhuh sitä perijäkisaa.
Muuten, Cassien luonteenpisteet; 2-4-9-6-4. Horoskooppia en muista..

768143.jpg
Tässä uusi Cassie. Voi meidän pientä lumiprinsessaa..

Tähän on hyvä lopettaa. Anteeksi lyhyet kuvatekstit.. mutta katsokaa kelloa! *kehkeh*
Toivottavasti piditte. Nyt paaaaljon kommentteja. (: